Servings: 8 Total Time: 1 hrs
Klassieke appeltaart

Klassieke appeltaart

Prep Time 15 mins Cook Time 45 mins Total Time 1 hrs Servings: 8

Description

Appeltaart met heerlijke suikerlaag

Ingredients

Kookmodus Disabled

Appeltaart

Suikerlaag

Instructions

Appeltaart

  1. Doe de zelfrijzende bloem in een kom en meng er één voor één de andere ingrediënten onder. Meng het geheel tot een gladde massa.

  1. Schil de appels en snij ze in fijne schijfjes.

  2. Giet het taartbeslag in de ingevette bakvorm en leg de appelschijfjes hier mooi in een cirkel op.

  3. Bak de taart gedurende 20 minuten.

Bereiding suikerlaag

  1. Smelt de boter en giet deze op de suiker.

  1. Voeg het losgeklopt ei toe aan de afgekoelde massa en klop dit verder op.

  2. Haal de cake uit de oven en verdeel het suikermengsel over de appels en laat nog eens 10 minuten verder bakken.

Rate this recipe
Miss Moelleux
Beoordeel dit recept

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe

Add a question

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *